Sorry — your last action could not be completed

Помощ, съвети и препоръки

Модератор: semerdjiev

Мнениеот inkasa на 05 Юни 2009, 13:22

Онзи ден си купин 1 USB кабел от ebay, и когато натисна на Pay Now, ми се появява прозореца със сумата, която дължа. Пиша си потр. име и паролата, до тук всичко е наред. След това започва да зарежда, след което трябва да ме прехвърли към Paypal, за да платя. Обаче вместо това, ми изписва това:

If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.

If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.

Имам пари в сметката си, всичко е наред, но не знам какъв е проблема да не мога да платя! Между другото сертификатът ми на райфайзен банк е изтекъл, но преди това сущо бях купувал други неща, и не вярвам това да е проблема. На какво може да се дължи това? Моля, помогнете ми. Човекът чака да му платя. :(
inkasa

Sponsor

Sponsor

Re: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ СПЕШНО :(

Мнениеот DjiN на 05 Юни 2009, 14:19

Тъпо, но факт.И при мен се получава същото.Явно работят нещо пак по сървъри или правят ъпгрейди.Можем само да се надяваме, че скоро ще се оправи иначе лошо :evil: !
Не помагам на неграмотни и арогантни потребители! Когато имате нужда от помощ трябва да знаете как да я поискате!!!
Аватар
DjiN

Мнениеот -= F o z z y =- на 05 Юни 2009, 14:55

И при мен дава същото... :)
Изображение
Аватар
-= F o z z y =-

Мнениеот DjiN на 05 Юни 2009, 15:08

Лоша работа.Не намирам нищо по чужди форуми да разберем дали сме само ние в БГ или генерално нещо се е омазало!
Не помагам на неграмотни и арогантни потребители! Когато имате нужда от помощ трябва да знаете как да я поискате!!!
Аватар
DjiN

Мнениеот -= F o z z y =- на 05 Юни 2009, 15:12

Ако до неделя положението не се подобри, ще пиша на моя търговец да ми изпрати money request...
Изображение
Аватар
-= F o z z y =-

Мнениеот DjiN на 05 Юни 2009, 15:18

Ако някой успее все пак да пише веднага, за да се разплащаме.Моя търг го спечелих сутринта и имам още време, но ...!
Аватар
DjiN

Мнениеот snowlady26 на 05 Юни 2009, 16:24

:(( И аз имам този проблем ,вече два дни не успявам да платя .Дано да се оправят нещата по-скоро!
snowlady26

Мнениеот DjiN на 05 Юни 2009, 16:46

Проблемът се заобикаля, когато не се ползва checkout на eBay, а стоката се плати директно през Paypal и се избере "eBay items" в менюто "Send..."!Избирате, което нещо искате да платите, след това давате "Pay", правите корекции по сумите ако има нещо и потвърждавате.При мен и още няколко човека стана.Дано и при вас да е така ;) !Успех!
Аватар
DjiN

Мнениеот bialafast на 05 Юни 2009, 17:31

При мен не става. Пак същия надпис
bialafast

Мнениеот inkasa на 05 Юни 2009, 18:17

DjiN, благодаря ти много, при мен стана по начина който си описал, успях да платя ;)

Значи, ВЛИЗАТЕ В АКАУНТА СИ В PAYPAL, ОТИВАТЕ НА "SEND MONEY", след това "PAY for eBay Items", избирате "Purchase", след което избирате "eBay Items", и най-отдолу ще видите поле, където пише "If you prefer to pay on PayPal, click here." Натискате "click here" и си избирате какво искате да платите, погледнете внимателно, при мен имаше автоматично избрано да платя Insurance, който не иска да го занули, и да продължава напред. При мен по този начин стана. ;)
inkasa

Следваща

Назад към eBay